Monthly Archives: June 2016

Frumusetea nebuniei

De cand incerc sa ma fac taran, multa lume spune ca sunt nebun. Unii o spun pe un ton glumet, dar stim ca in orice gluma exista o jumatate de adevar. Ca nu cumva sa insel asteptarile, m-am decis sa construiesc o casa.
dom
Casa in care voi locui cu familia mea va fi construita din saci umpluti cu pamant, o tehnologie despre care puteti afla mai multe din o gramada de surse. Una demna de incredere puteti accesa aici. Casa va fi un dom cu diametru interior de 4,5 m (m-am gandit ca asta va fi un detaliu de finete adaugat portretului meu de nebun), tencuieli de var si podea de lut.
Am nevoie de voluntari. Daca doriti sa va implicati in proiectul asta, va spun ca e munca fizica grea. Asa ca, cei care totusi va mai ganditi la asta dupa ce ati aflat acest aspect, va rog scrieti-mi un email pe adresa liviu.taranul la gmail. com. Foarte important – specificati perioada in care sunteti disponibili, daca puteti veni in timpul saptamanii sau doar in week-end (daca puteti veni de vineri seara sau nu, daca puteti sta pana duminica seara sau nu), daca aveti anumite asteptari de la mine. Proiectul incepe din 15 iunie si tine pana-i gata. Voi putea oferi cazare la cort si hrana si discutii cat incape. Ba nu, as putea sa cant, dar nu ar avea rost sa fac munca sa fie neplacuta.
Frumusetea nebuniei consta in faptul ca poti face ce vrei fara sa-ti fie frica ca vei fi judecat daca gresesti. Lumea crede oricum ca esti nebun. Vorba lui Jerry Maguire – cine e cu mine? Daca nu raspunde nimeni, eu ma bag oricum.